Pozdrav svima, evo zvaničnog obaveštenja:

 

Poštovani,

Ovom prilikom želimo da Vas obavestimo da 5. oktobra 2010. počinje drugi krug programa obuke i sertifikacije iz oblasti sigurnosti informacionih sistema i da vas pozovemo da se prijavite.  Obuka je organizovana u saradnji Privredne komore Beograda, Network Security i 2ETC, uz podršku USAID Projekta za razvoj konkurentnost i usmerena na usvajanje znanja potrebnih za dobijanje međunarodnih sertifikata CISSP i CompTIA Security+.  Obuku vode domaći stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom koji i sami poseduju ove sertifikate.

Model obuke kombinuje obuku u učionici, sa učenjem na daljinu – tzv. kombinovano učenje (“blended learning”). Kroz pet (šest za CISPP) jednodnevnih radionica u savremeno opremljenim učionicama Privredne komore Beograda koje su rasporedjene tokom pet radnih nedelja, prelazi se korpus znanja vezan za odgovarajući sertifikat. Paralelno sa radionicama, polaznici dobijaju pristup SkillSoft IT Security Knowledge Center-u koji im obezbeđuje veliki broj materijala (knjiga, prezentacija, vezbi, testova, audio i video zapisa) za pripremu ispita, u trajanju od 6 meseci. Obuka ce se izvoditi u dve grupe a ukupan broj polaznika ograničen je na 30.

Planirano je da se CompTIA kurs odrzava utorkom u teminu od 9h-17h (5.10., 12.10., 19.10., 26.10. i 2.11.2010.), a CISSP kurs cetvrtkom u istom terminu (7.10., 14.10., 21.10.,

28.10., 4.11. i 11.11.2010.). Tačni datumi će biti potvrdjeni po prijemu aplikacija. Kursevi će se  održavati u Privrednoj komori Beograda,  Kneza Miloša 12 (kod Londona).

Privredna komora Beograda je u mogucnosti da obuku ponudi po beneficiaranoj ceni zbog podrske USAID Projekta za razvoj konkurentnosti. 

Cena  za CompTIA Security+ kus je 300 EUR + PDV u dinarskoj protivvrednosti, odnosno 400 EUR+ PDV za CISSP.  Akitvni članovi Privredne komore Beograda imaju dodatni popust od 30 EUR po polazniku.

Prednost pri izboru imaju kandidati koji su:

• Srpski državljani

• Poseduju min. 2 god iskustva na IT poslovima

• Zaposleni su u domaćem malom ili srednjem preduzeću (MSP)

• Imaju dobro poznavanje engleskog jezika

• Posluju u jednom od sledećih sektora:

Ø Informaciono-komunikacione tehnologije

Ø Građevinski sektor, auto industrija, energetika

Ø Industrija nameštaja i prerada drveta

Ø Turizam, film i produkcija

Kriterijumi za domaće MSP:

• Većinski srpski kapital

• Do 250 zaposlenih

• Obrt do 10 mil EUR godišnje

Kako se prijaviti?

1. Popuniti aplikacioni formular  i poslati na isstraining@compete.rs do 10. septembra 2010.

2. Odobrenim kandidatima projekat izdaje vaučer koji im daje pravo na povlašćenu cenu obuke.

3. Kandidat se sa vaucerom obraća Privrednoj Komori Srbije i u obavezi je da plati sponzorisanu cenu obuke Privrednoj komori Beograda pre početka treninga.

4. Kandidat pohađa obuku.

5. Kandidat je odgovoran za polaganje sertifikacionog ispita do kraja 2010.

6. Kandidati koji dobiju sertifikate mogu se Projektu obratiti za refundaciju polovine troškova polaganja.

Dakle, ukoliko ste zainteresovani za Program, molim Vas da popunite aplikacioni formular i pošaljete ga na isstraining@compete.rs najkasnije do 10. septembra 2010. Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

 

Application form Application form