Telerik konferencija

 

Telerik Vas poziva na svoju konferenciju u Sofiji od 18og – 19og oktobra. Samo za clanove MSFORGE-a, obezbedili smo popust od 40% ukoliko se registrujete do 15og Septembra 2010. Ukoliko ste zainteresovani, kontaktirajte Sasu Krsmanovica (sasha.krsmanovic@telerik.com) i Neli Dichevu (Neli.Dicheva@telerik.com) da bi ste dobili promotivni kod za 20% popusta prilikom registracije koji se moze kombinovati sa postojecom promocijom za sve one koji se registruju do 15og Septembra (takodje -20%).

 

Malo o DevReach-u

U svojoj petoj godini postojanja, DevReach (www.devreach.com) predstavlja predavace iz celog sveta kao sto su Scott Stanfield (CEO, Vertigo Software), Beth Massi (Microsoft, menadzer na Visual Studio timu), kao i Microsoft-ovi regionalni direktori kao sto su Richard Campbell, Todd Anglin, Lino Tadros and Miguel Castro.

 

Na vise of 60 predavanja na DevReach-u mozete ocekivati teme, kao sto su: ASP.NET, Windows Workflow, SharePoint 2010, HTML5 and Silverlight 4, SQL Server 2008 R2, Windows Azure, Windows Phone 7, IE9 i WPF.

 

Predavaci na DevReach-u su redovni predavaci na TechEd-u I PDC-u. Isprobajte DevReach online – bestplatna poludnevna konferencija 9og Septembra.(www.devreach.com)  

 

Glavni pokrovitelji DevReach-a su Telerik i Kulov.net, kao i brojni sponzori. Nadamo se da ce te nam se pridruziti i iskoristiti popust od 40% od regularne cene konferencije.Podsecamo, promocija vazi samo za one koji se registruju pre 15og septembra.

 


Posted Sep 13 2010, 01:22 PM by milanceilic
Powered by Community Server (Commercial Edition), by Telligent Systems