Prvi sastanak WindowsPhone Srbija korisničke grupe

U četvrtak, 5. decembra u prostorijama Micrsoft Srbije (Španskih Boraca 3/III, Novi Beograd) sa početkom u 18:15 odžaće se prvo okupljanje Windows Phone korisničke grupe

Tema: Think outside the toolbox
Predavač: Nemanja Stančić (osnivač ASDF Hackathona i Windows Phone App Developer u Drey Corporation)

Tema ovog sastanka je Think outside the toolbox: pregled ponudjenih sistemskih kontrola za Windows Phone platformu, napredne tehnike izrade custom control-a, adaptiranje control-a za produkciju kao i animiranje control-a.
Praktičnu realizaciju jedne takve komponente, koja će biti upotrebljena u WP aplikaciji namenjenoj organizovanju korisničkih grupa predstaviće Nemanja Stanči...ć, osnivač ASDF Hackathona i Windows Phone App Developer u Drey Corporation.
O Windows Phone korisničkoj grupi
 
WindowsPhone korisnička grupa ima cilj da okupi sve koji se bave razvojem, UI i Interaction dizajnom, testiranjem i specifičnostima vodjenja mobile projekata i da uz druženje i razmenu iskustva iz prakse ostvarimo nove kontakte.Pored onih koji za razvoj mobilnih aplikacija koriste Microsoft tehnologije dobrodošli su svi koji se bave razvojem mobilnih aplikacija za druge platforme kako bi iz prve ruke upoznali prednosti i mane i ispitali mogućnosti što lakšeg portovanja aplikacija. Okupljanja će se organizovati svakog prvog četvrtka u mesecu i otvorena su za sve zainteresovane. Ukoliko želite da primate informacije o radu i sastancima korisničke grupe priključite se MS Forge FB grupi.

Posted Dec 03 2013, 02:27 PM by admin
Powered by Community Server (Commercial Edition), by Telligent Systems